Denne helgen står i interiørets fokus, passer bra ifm Designers Saturda, som foregår i storbyen.

BoligDrøm, september 2013
Selvsagt leser jeg mine egne blader, gjør ikke alle det? Septemberutgavens høydepunkt er en reisesak fra London – mulig jeg liker denne ekstra godt også fordi vi i redaksjonen er mentalt på vei til storbyen i forbindelse med 100% design, en årlig festival for design for møbler, interiør og ja, det som før het bruksdesign.

Stolt av både layout og innhold i denne saken fra London.

Bo Bedre, September 2013
Bo Bedre er blitt bedre, det vil jeg slå fast på helt subjektivt grunnlag. Mer objektivt kan man slå fast at stoffet er gjennomført stilmessig. Det er få men gode boliger (på den måten at de inspirerer), og småstoffet er både nytt og interessant. En av favorittsakene denne gang var stylingsaken de har kalt sanselig samling – rett på tidens trender.

Hadde jeg en drøss penger til overs skulle jeg kanskje
kjøpt en sånn karaffel i kobber fra Georg Jensen…

Molly Makes, utgave 02
Endelig på norsk står det på cover, og selv om jeg egentlig aldri har ønsket meg at det skal være på norsk kan jeg tenke meg andre har det. Min mor for eksempel, som kastet seg over bladet før jeg rakk å lese annet enn forsidetekstene. Jeg er ingen håndarbeidsdame, men noen ganger liker jeg likevel å tenke at jeg er det. Dette bladet inspirerer mest fagnerden i meg, jeg elsker de morsomme grepene både i foto og layout. Som dette bildet fra en sak om hvordan man lager en teddybjørn. Jeg leste hele saken, alle bildetekster og alt, selv om jeg vet at det kommer jo ikke til å bli gjort…

Når saken er gjennomtenkt fra begynnelsen, blir resultatet bra!

Jeg blir kjempeglad om du deler din leseliste med meg, gjerne på instagram. Jeg er @evanovna på IG, tagg bildene med #bladvidere, så finner jeg dem. 🙂