Maison Mat & Vin, september 2013
Jeg liker matblader, og i det som begynner å bli en jungel av valg, både norske og utenlandske, ender jeg fortsatt ofte på den originale. Nå hjelper det at redaksjonen av Maison Mat og Vin sitter i samme kontorlandskap som meg, men det skal understrekes at jeg har alltid likt bladet. Jeg kaller det den originale fordi det føles som om bladet alltid har vært der, og jeg vet at jeg kommer til å finne oppskrifter og artikler inni bladet som gir meg inspirasjon og lesestoff. Denne gang likte jeg særlig saken om Bocuse-kokkens hverdagsfisk. At han velger oppskrifter jeg kjenner og kan får meg til å føle meg som en mesterkokk. Jeg lager mat som anbefales av Ørjan Johannesen!

Plukkfisk er et av mine kjæreste barndomsminner.
Mon tro om jeg klarer å gjøre det til et av mine barns kjæreste minner?

Mad & Bolig, nummer 9, september 2013
Nok et matblad? Veeel…jeg plukket ikke opp dette bladet på grunn av maten, men på grunn av interiøret. Jeg ble trigget av tittelen Nordiske nuancer, sammen med det fine forsidebildet. Det er enkelt, lyst og preget av den nye, nordiske interiørstilen, som er supertrendy. På interiørbiten skuffer ikke bladet, men matstoffet er mer tradisjonelt. Selv om de gjennomgående har lekre bilder og mange oppskrifter som jeg vil prøve.

Hjemmet til Stina Bjørndal er mitt favoritt i denne utgaven.

H&M katalogen, Fashion Update
Det er riktignok drøyt å ha med en katalog i en blogg om blader, men jeg har sagt det før og sier det igjen: H&M kan å trigge lesere. Når jeg har med denne er det fordi forsiden tiltaler meg. Black is the new black. Og jeg har sett “bladet” avbildet på Instagram på samme måte som man avbilder favorittbladet sitt: sammen med en kopp godt å drikke og et deilig sted å sitte. Symbolet på kvalitetstid for enhver kvinne. Men i motsetning til H&M magasinet, som er et interessant moteblad, kan jo ikke en katalog holde på interessen. Det var fort gjort å bla gjennom, og innholdet holder ikke samme kvalitet som forsiden. Naturlig nok?

Det mest interessante i H&M-katalogen, er at jeg relaterer trendene innen klær til trendene innen interiør.
Det er rimelig samkjørt, det handler om moderne minimalisme og nordisk stil.

Hva leser du i helgen? Vis meg på instagram, tagg bildet med #bladvidere. Jeg heter Evanovna på Instagram. God helg!